A rendvédelmi pályával ismerkedhetnek a diákok (Fejér MRFK)

A nyílt napok keretein belül látványos bemutatók és színes programok nyújtanak betekintést a rendőrök munkájába. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az országos toborzási kampány részeként 2017. február 6-a és február 9-e közötti időszakban nyílt napokat szervez középiskolások részére a megye több rendőrkapitányságán és rendőrőrsén.

A rendőrség szakemberei érdekes, interaktív előadásokon keresztül ismertetik meg a tanulókkal a rendőri hivatást, az életpálya előnyeit és a rendőri pályára jelentkezés feltételeit.

A diákok betekintést nyerhetnek a rendőrség szervezeti felépítésén túl az egyes szolgálati ágak munkájába és a hivatásos szolgálat mindennapjaiba.

A nyílt nap lehetőséget teremt rá, hogy a tanulók közelebbről is megismerkedjenek a csapatszolgálati tevékenység során használt felszerelésekkel, technikai eszközökkel, valamint a legújabb szolgálati gépjárművekkel.

Annak érdekében, hogy az állatbarátok is megtalálják a számukra kedves programot, az egyenruhások emlékezetes szolgálati kutyás bemutatóval várják a középiskolásokat.

A nyílt napokon, az alábbi helyszíneken és időpontokban várják a diákokat a rendőrség szakemberei:

2017. február 6-án 9 óra és 12 óra között - Enyingi Rendőrőrs Cím: 8130 Enying, Kossuth Lajos utca 26.

2017. február 7-én 9 óra és 12 óra között - Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Cím: 2400 Dunaújváros, Szent György út 1.

2017. február 8-án 9 óra és 12 óra között - Bicskei Rendőrkapitányság Cím: 2060 Bicske, Kisfaludy utca 56.

2017. február 9-én 9 óra és 13 óra között - Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Cím: 8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc utca 2.

Forrás: police.hu